top of page

Werk op Maat

Hardy's Studio is gespecialiseerd in het schilderen van grootschalige geschilderde achtergronden, zowel "gevlekt" / gestructureerd als schilderachtig. Een groot deel van ons bedrijf is het schilderen van grijze portretachtige achtergronden, die zijn aangepast aan de specificaties van elke klant.

 

Het proces van het maken van een aangepaste achtergrond begint met een gesprek met Françoise. Alle informatie die relevant is voor het uiterlijk van de laatste achtergrond is nuttig: traanplaatjes, referentiefoto's, pantone-kleuren en visuele aanwijzingen worden aangemoedigd en uiterst nuttig.

 

Backdrop-functies zoals tonaliteit, vignette-effecten, mate van verzadiging en behandeling van achtergrondranden kunnen tijdens dit proces worden bepaald.

 

We bieden ook dubbelzijdige doeken. Gedurende het hele proces van het maken van je achtergrond, sturen we voortgangsfoto's en maken we wijzigingen indien nodig.

 

De prijsstelling is afhankelijk van de specificaties van de daling, de afmetingen van de afmetingen en de moeilijkheidsgraad.

bottom of page